Stilling ledig

Oslo Vineyard søker medarbeidere til staben: 

Administrasjonsleder, koordinator, bygg/utleie-ansvarlig  

Administrasjonslederen og gudstjeneste-koordinatoren slutter i desember og vi søker nå etter deg som kan tenke deg å jobbe i en selvstendig og variert stilling. 

 

Administrasjonsleder har ansvar for den daglige praktiske driften av menigheten. Stillingens hovedområder er a) lokaler, b) utleie, c) økonomi, og d) koordinering av frivillige medarbeidere. 

 

  • Ansvar for a) lokaler og b) utleie omfatter drift av kontor- og menighetslokaler, teknisk utstyr, markedsføring og utleie av lokalet, oppfølging av leietakere, innkjøp, reparasjoner,  renhold, o.l.
  • Ansvar for c) økonomistyring på vegne av styret omfatter givertjeneste, kafésalg, budsjettoppfølging, kasserer-funksjon, o.l.. Administrasjonsleder møter fast i styret og ved behov i andre organer. Føring av regnskapet ligger i dag til stillingen, men dette kan alternativt settes ut til andre. DL-rollen kan tillegges stillingen.
  • Ansvar for d)  koordinering av frivillige medarbeidere kan omfatte rekruttering og opplæring og oppfølging i samarbeid med pastorer/ledere. Organisering av møter, kurs, konferanser, dugnader, menighetsturer,  gudstjenester, o.l. er sentralt.

 

Vi ønsker deg som evner å jobbe selvstendig, ha mange baller i luften, er ryddig og organisert, serviceminded og glad i mennesker. Rekruttering og motivering av frivillige medarbeidere er en viktig del. Lederoppgaver kan tillegges stillingen. Det er en fordel med noen års arbeidserfaring, gjerne fra tilsvarende eller relevant administrativt arbeid. Vi stiller ingen spesifikke krav til utdanning, men du bør ha god IT- forståelse (Office365, web, CRM, etc.), og god økonomiforståelse, og god innsikt i hvordan en menighet fungerer og bør administreres. 

 

Personlig egnethet vil bli tillagt avgjørende vekt. Den som søker må kunne stille seg bak menighetens verdi- og trosgrunnlag. 

 

Stillingen er i stor grad selvstendig har varierte arbeidsoppgaver og har en meget fleksibel arbeidstid. Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid. Menigheten har hyggelige og lyse kontorer, gratis p-plass, 5 ukers ferie, tjenestepensjonsordning. God opplæring og oppfølging vil bli gitt. 

 

Ønsket tiltredelse: snarest

Stillingsprosent: 30%-100% – Stillingen kan deles opp.

Stillingstype: fast eller engasjement

Søknadsfrist: Åpen, fortrinnsvis før 1. nov 2020

 

Spørsmål om stillingen kan stilles til styreleder Øyvind Nerheim. Mobil: 98266427.

Søknad m/ CV sendes på e-post til oyvind.nerheim@gmail.com 

 

Go top