Alle smågrupper

Jesusmeditasjon

Alle mennesker er skapt med en lengsel etter Gud: «Du har skapt oss for deg selv», sa kirkefaderen Augustin, «og våre hjerter er hvileløse inntil det hviler i Deg». Jesus snakket også mye om å komme inn i Hans hvile og å leve i et livsfellesskap med Ham.

Read more

Formiddagsgruppe

Vi gjør gjøre praktiske ting i menighetslokalet! Baker boller til kirkekafeen, inviterer til gudstjeneste i lokamiljøet, og har fellesskap. Hvis det blir en fast gruppe etterhvert, vil vi invitere til trilletreff/småbarnstreff i nabolaget. Vi vil også arrangere bytte-marked, av f.eks. sportsutstyr for barn, et par ganger i året. LEDER: Tore Sivertsen, mobil: 41598512

Read more

Efeserbrevet

Fellesskapsgruppe på Gan med fokus på Efeserbrevet. LEDERE: Kicki og Erich Must Wessel, mobil: 45060450

Read more

En hjelpende hånd: Klær og sko

Jeg drømmer om at vi som menighet kan ha et rom der de som har for mye pent brukte klær og sko/ ting som ikke passer lenger, kan levere dette inn til menigheten, og der de som har for lite kan komme og hente.

Read more

Hjelpende hender

Vi ønsker å gjøre praktiske tjenester for mennesker som ikke er med i menighetsfellesskapet, f.eks. venner, familie og naboer. Aktivitetene planlegger vi i fellesskap. «Not all of us can do great things. But we can all do small things with great love» – Moder Teresa LEDERE: Ingrid og Einar Svagård, 92481971 (Ingrid).

Read more

Fellesskapsgruppe på Mortensrud

Vi møtes på Mortensrud annenhver onsdag til lovsang, fellesskap, bibel og bønn. Vi har et spesielt fokus på bønn for Søndre Nordstrand bydel. LEDERE: Per Kristian Sbertoli (mobil: 93089103) og Øyvind Hov

Read more

Digital frokost med gutta

Denne gruppen møtes hver onsdag morgen på en kafé i sentrum. De som sitter på hjemmekontor er med via «google hangout.» Her blir det kaffe, nattverd og samtale. LEDER: Øyvind Nerheim, mobil: 98266427.

Read more
Go top