Velkommen til Passion 19
Oslo 27-28 september

Vineyardmenighetene i Oslo og Norge har gleden av å invitere til konferanse.

Vi håper du vil få frimodighet og forventning til at Gud vil skape nytt liv gjennom deg. Vi håper du får ny tro på å leve livet med base i menigheten, og til å strekke deg ut med omsorg og kraft.
VI håper du skal få oppleve Guds kjærlighet.
Velkommen.

Mike Pilavachi

Mike Pilavachi er autentisk og forkynner med mye humor og livsvisdom. Han viser styrke i svakhet og deler Guds ord med en forventning om at Guds rike skal bryte inn. Mike er grunnleggeren av Soul Survivor og er en elsket forkynner over hele verden. Han har skrevet en rekke bøker; Bl.a ”Naturlig overnaturlig» og «Living a Spirit-Led Life without Being Weird”

Per Christian Lunde

Per Christian Lunde er leder for Vineyard Norge og Vintage Vineyard i Oslo. Han brenner for å utruste og utvikle ledere og er opptatt av å bygge en kultur av mennesker som gjør en forskjell, der alle får vokse til sitt potensiale.

Vineyard er blitt til i lovsang. Det nære møtet mellom Jesus og mennesker. Sanger som snakker sant om Gud og livet. I tilbedelse kommer vi som vi er, og lar Guds ånd skape nytt liv i oss. Vår lengsel er at himmelens rike skal bli synlig, og at vi med alt vi er skal få være i hans nærvær.

Anders & Maren Skarpsno

Anders og Maren Skarpsno leder lovsangen. Anders begynte å lede lovsang som tenåring i Oslo Vineyard og har senere ledet i mange ulike sammenhenger. De er tilknyttet bønnesenteret i Levanger. Anders er skoleleder og lærer på Nordic School. De brenner for lovsang og utruste lovsangsledere.

Program

FREDAG 27. 9
18.00 Registrering – kaffe og frukt
19.00 Lovsang, undervisning: Pilavachi, forbønn

LØRDAG 28. 9
10.00 Lovsang, undervisning: Pilavachi, forbønn
12.00 Lunsj
13.30 Seminarer
18.30 Kaffe og frukt m.m
19.00 Lovsang og undervisning: Lunde, forbønn

Søndag 29. 9
11.00 Åpen gudstjeneste – Tonje Haugeto Stang

Seminar 1.
Anders Skarpsno har et eget Lovsangsseminar I tillegg til å lede oss i tilbedelse hele helgen vil han på dette seminaret gå enda mer i dybden av hva lovsang og tilbedelse kan bety i livet.

Seminar 2.
Tonje Haugeto Stang skal ha seminaret «Godt liv i en travel hverdag». Hva gjør Gud i ditt liv? Bryr han seg om din hverdag? Hvor finner du ro og kraft i hverdagen? Tonje leverer livsnær og relevant undervisning.

Seminar 3.
Aslak Rønneseth har i mange år ledet Oslo Vineyards tjeneste Healing On The Streets. Savner du erfaringer av Guds kraft eller helbredelse? Dette seminaret vil gi deg dypere forståelse for Guds rike og vise deg hvordan du kan bli med på det Gud gjør der du er i din hverdag.

Seminar 4. (ca 1 time)
Ragnar Sagdahl og Cecilie Horn. «Disippelgjøring i hverdagen». Ragnar og Cecilie er begge med som ledere i Vintage Vineyard og har lang erfaring i dette som har med å se mennesker, gi opplæring og følge opp mennesker. Rett og slett disippelgjøring. De følger et kurs/undervisningsopplegg, utarbeidet i USA, og som kan være et godt verktøy og en hjelp for oss i Vineyard her i Norge.

Seminar 5. (seminaret starter etter seminar 4, samme rom)
Daniel Hefley. Jesusstories – hvordan dele din tro med mennesker»
Daniel er Vineyardpastor i Trondheim. Han holdt et veldig inspirerende seminar under sommerleiren i Sverige i år. Det var så bra at vi har spurt han om å ha et slikt seminar under konferansen.

Praktisk

PRIS: 390,-  (200,- student)
MAT: Lunsj lørdag er inkludert + kaffe med tilbehør.
STED: Oslo Vineyard – Rolf Wickstrøms v.15
Hotelldeal: Thon hotell Storo (bookes innen 6.9)

Velkommen til gudstjeneste
søndag 29 september kl 11.

Tonje Haugeto Stang forkynner
Anders og Maren Skarpsno leder lovsang

Inviter gjerne med deg noen:-)

Oslo Vineyard

Rolf Wickstrøms vei 15B

Go top