Gudstjeneste i
Oslo Vineyard

Velkommen til gudstjeneste søndager kl 11.00

Vi samles hver søndag kl 11:00 i menighetens lokaler i Rolf Wikstrøms vei 15B, så sant ikke annet er annonsert i kalenderen eller på Facebook.

Sammen lar vi oss inspirere til et liv med tro. Gudstjenesten har en avslappet form og vi forsøker å forholde oss til hverandre og Gud som vi er.

Kaffe/te er satt frem når du kommer.

Vi bruker god tid i lovsang og deretter undervisning. Du har mulighet til å bli bedt for. Etter gudstjenesten fortsetter fellesskapet i caféen. Vi avslutter ca kl 13.


Har du barn?

Under gudstjenestene ønsker vi at barna skal få oppleve et felleskap hvor de lærer å kjenne Gud og andre barn og voksne. Vi har søndagsskole og grupper for tweens og ungdom. Les mer her.


Følg våre gudstjenester direkte på YouTube (UTEN KAMERAER)

Pga. regelverk og styrket personvern, kjører vi fra 2024 uten kameraer, altså kun lyd + sangtekster og infoslides. Men talen blir med kamera. Ny stream legges ut ca. lørdagen før. Opptak av streamen blir liggende noen dager, og så slettes. Av hensyn til personvern/talers ønske, er det en og annen gudstjeneste vi ikke streamer.


Opptak av talene fra 2024

Alle talene er tekstet på norsk vha. kunstig intelligens (og er dermed ikke 100%). Kan enkelt oversettes til andre språk ved å klikke tannhjulet nederst til høyre. Noen talere ønsker ikke å bli lagt ut på YouTube, derfor vil du sikkert savne noen søndager.


Opptak av talene fra 2023

Alle talene fra høsten 2023 er tekstet på norsk vha. kunstig intelligens (og er dermed ikke 100%). Kan enkelt oversettes til andre språk ved å klikke tannhjulet nederst til høyre. Noen talere ønsker ikke å bli lagt ut på YouTube, derfor vil du sikkert savne noen søndager.


Se opptak av eldre taler på vår Facebookside.


Neste gudstjenester er:

Go top