Smågrupper

Smågruppene i Oslo vineyard

Du er hjertelig velkommen til å delta i våre smågrupper

Nedenfor finner du smågruppene som er åpne for påmelding dette halvåret. Vi har i tillegg noen smågrupper som for tiden er fulle, disse er ikke med i denne oversikten.

Smågruppene møtes hver uke, annenhver uke eller over en valgt periode, for å bygge relasjon med Gud og hverandre. Hvis du ser etter et sted der du kan få nye venner, bygge dypere relasjoner, oppleve Guds kjærlighet og ha det gøy, bør du melde deg på en smågruppe.
Smågruppene starter og slutter i to perioder i løpet av året. Det gjør det mulig for alle å melde seg på grupper på samme tid. Dette kalles påmeldingsperiode eller kampanjeperiode. Disse finner sted i August/September og Desember/Januar og varer 3-4 uker hver gang.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva betyr de forskjellige gruppekategoriene?

Fellesskapsgrupper: Dette er grupper hvor fellesskap står i sentrum. Det er her de fleste gruppene hører naturlig hjemme.

Interessegrupper: Her er det felles interesser som samler folk. Det kan for eksempel være trenings- og hobbygrupper. Men vel så viktig er tjenestegrupper, der brannen etter å hjelpe andre står sentralt.

Kurs: Dette kan være alfakurs, ekteskapskurs, kurs i barneoppdragelse, teologikurs og mye annet

Når starter gruppene?

Høstgrupper starter i begynnelsen av september og går til begynnelsen av desember.

Vårgruppene starter i midten av januar. Noen grupper varer frem til sommerferien, andre grupper varer kortere.

Hvor mange uker møtes gruppene?

Våre grupper møtes normalt i 12-20 uker. Enkelte grupper stopper tidligere og enkelte grupper møtes kun annenhver uke

Jeg er ikke medlem i Oslo Vineyard. Kan jeg allikevel være med?

Ja, alle er velkommen i smågruppene våre.

Er de med andre livssyn og trosbakgrunn velkommen i gruppene?

Ja, alle er invitert til å være med.

Kan jeg være med i mer enn én gruppe?

Ja, hvis du har tid og lyst til å følge flere grupper er du hjertelig velkommen til å melde deg på flere grupper.

Jeg må oppgi en epost-adresse når jeg melder meg på. Hva blir denne brukt til?

Email-adresser og telefonnummer vil kun bli brukt som kontaktinformasjon for smågruppelederen og utsendelse av viktig informasjon til smågruppenes deltakere. Dette kan for eksempel være beskjed om når påmeldingen til husgruppene åpner igjen når inneværende smågruppeperiode går mot slutten. Det vil ikke bli sendt reklame, nyhetsbrev og lignende. og man vil ikke bli innmeldt i mengheten.

Jeg er interessert i å lede en smågruppe. Hva gjør jeg?

Vi ser alltid etter mennesker som ønsker å lede andre. Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder her..

 

Under overflaten

Smågruppe med tema fra boka «Under Overflaten» av Peter Scazzero. LEDER: Jens Langmo Haga, mobilnr: 906 08 756.

Read more

Fellesskapsgruppe på Mortensrud

Vi møtes på Mortensrud annenhver onsdag til lovsang, fellesskap, bibel og bønn. Vi har et spesielt fokus på bønn for Søndre Nordstrand bydel. LEDERE: Per Kristian Sbertoli (tlf.: 930 89 103) og Øyvind Hov.

Read more

 

En hjelpende hånd

Vi gjør praktiske tjenester for folk! Innholdet planlegges fortløpende. LEDERE: Ingrid og Einar Svagård, 92481971 (Ingrid).

Read more

Mannsgruppe

Dette er en fellesskapsgruppe for de som vil være med og arrangere menighetens mannsarbeid. LEDER: Jens Haga, mobilnr: 906 08 756

Read more

 

Preach it!

Går du med en forkynner i magen? Har du litt erfaring, men trenger noen verktøy? Da kan denne nettbaserte kursgruppen være noe for deg. LEDER: Ole Petter Erlandsen.

Read more

Mannsmøter

Mannsmøter våren 2021: Vi får besøk av Gunnar Dehli fra Nettverkskirken. LEDERE: Tor Inge Johansen, Tomas Øvergaard og  Jens Langmo Haga

Read more

Foreldreveiledningskurs COS

Anerkjent videobasert kursopplegg, COS (Circle of Security), om hva som skaper trygghet for barn og hvordan du kan utvikle gode relasjoner til barnet ditt. LEDER: Inger Monster, helsesøster og autorisert kursholder

Read more
Go top