Smågrupper

Smågruppene i Oslo vineyard

Du er hjertelig velkommen til å delta i våre smågrupper

Nedenfor finner du smågruppene som er åpne for påmelding dette halvåret. Vi har i tillegg noen smågrupper som for tiden er fulle, disse er ikke med i denne oversikten.

Smågruppene møtes hver uke, annenhver uke eller over en valgt periode, for å bygge relasjon med Gud og hverandre. Hvis du ser etter et sted der du kan få nye venner, bygge dypere relasjoner, oppleve Guds kjærlighet og ha det gøy, bør du melde deg på en smågruppe.
Smågruppene starter og slutter i to perioder i løpet av året. Det gjør det mulig for alle å melde seg på grupper på samme tid. Dette kalles påmeldingsperiode eller kampanjeperiode. Disse finner sted i August/September og Desember/Januar og varer 3-4 uker hver gang.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva betyr de forskjellige gruppekategoriene?

Fellesskapsgrupper: Dette er grupper hvor fellesskap står i sentrum. Det er her de fleste gruppene hører naturlig hjemme.

Interessegrupper: Her er det felles interesser som samler folk. Det kan for eksempel være trenings- og hobbygrupper. Men vel så viktig er tjenestegrupper, der brannen etter å hjelpe andre står sentralt.

Kurs: Dette kan være alfakurs, ekteskapskurs, kurs i barneoppdragelse, teologikurs og mye annet

Når starter gruppene?

Høstgrupper starter i begynnelsen av september og går til begynnelsen av desember.

Vårgruppene starter i midten av januar. Noen grupper varer frem til sommerferien, andre grupper varer kortere.

Hvor mange uker møtes gruppene?

Våre grupper møtes normalt i 12-20 uker. Enkelte grupper stopper tidligere og enkelte grupper møtes kun annenhver uke

Jeg er ikke medlem i Oslo Vineyard. Kan jeg allikevel være med?

Ja, alle er velkommen i smågruppene våre.

Er de med andre livssyn og trosbakgrunn velkommen i gruppene?

Ja, alle er invitert til å være med.

Kan jeg være med i mer enn én gruppe?

Ja, hvis du har tid og lyst til å følge flere grupper er du hjertelig velkommen til å melde deg på flere grupper.

Jeg må oppgi en epost-adresse når jeg melder meg på. Hva blir denne brukt til?

Email-adresser og telefonnummer vil kun bli brukt som kontaktinformasjon for smågruppelederen og utsendelse av viktig informasjon til smågruppenes deltakere. Dette kan for eksempel være beskjed om når påmeldingen til husgruppene åpner igjen når inneværende smågruppeperiode går mot slutten. Det vil ikke bli sendt reklame, nyhetsbrev og lignende. og man vil ikke bli innmeldt i mengheten.

Jeg er interessert i å lede en smågruppe. Hva gjør jeg?

Vi ser alltid etter mennesker som ønsker å lede andre. Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder her..

 

Jesusmeditasjon

Alle mennesker er skapt med en lengsel etter Gud: «Du har skapt oss for deg selv», sa kirkefaderen Augustin, «og våre hjerter er hvileløse inntil det hviler i Deg». Jesus snakket også mye om å komme inn i Hans hvile og å leve i et livsfellesskap med Ham.

Read more

Formiddagsgruppe

Vi gjør gjøre praktiske ting i menighetslokalet! Baker boller til kirkekafeen, inviterer til gudstjeneste i lokamiljøet, og har fellesskap. Hvis det blir en fast gruppe etterhvert, vil vi invitere til trilletreff/småbarnstreff i nabolaget. Vi vil også arrangere bytte-marked, av f.eks. sportsutstyr for barn, et par ganger i året. LEDER: Tore Sivertsen, mobil: 41598512

Read more

Efeserbrevet

Fellesskapsgruppe på Gan med fokus på Efeserbrevet. LEDERE: Kicki og Erich Must Wessel, mobil: 45060450

Read more

Fellesskapsgruppe på Mortensrud

Vi møtes på Mortensrud annenhver onsdag til lovsang, fellesskap, bibel og bønn. Vi har et spesielt fokus på bønn for Søndre Nordstrand bydel. LEDERE: Per Kristian Sbertoli (mobil: 93089103) og Øyvind Hov

Read more

Digital frokost med gutta

Denne gruppen møtes hver onsdag morgen på en kafé i sentrum. De som sitter på hjemmekontor er med via «google hangout.» Her blir det kaffe, nattverd og samtale. LEDER: Øyvind Nerheim, mobil: 98266427.

Read more

 

En hjelpende hånd: Klær og sko

Jeg drømmer om at vi som menighet kan ha et rom der de som har for mye pent brukte klær og sko/ ting som ikke passer lenger, kan levere dette inn til menigheten, og der de som har for lite kan komme og hente.

Read more

Hjelpende hender

Vi ønsker å gjøre praktiske tjenester for mennesker som ikke er med i menighetsfellesskapet, f.eks. venner, familie og naboer. Aktivitetene planlegger vi i fellesskap. «Not all of us can do great things. But we can all do small things with great love» – Moder Teresa LEDERE: Ingrid og Einar Svagård, 92481971 (Ingrid).

Read more

 

Sorry, there aren't posts to be shown!

Go top