Smågrupper

Smågruppene i Oslo vineyard

Du er hjertelig velkommen til å delta i våre smågrupper

Informasjon om høstens smågrupper kommer i august! Påmelding til høstens smågrupper er nå åpen.

Smågruppene møtes hver, eller annenhver uke, for å bygge relasjon med Gud og hverandre. Hvis du ser etter et sted der du kan få nye venner, bygge dypere relasjoner, oppleve Guds kjærlighet og ha det gøy, bør du virkelig melde deg på en av våre spennende smågrupper.
Smågruppene starter og slutter i to perioder i løpet av året. Det gjør det mulig for alle å melde seg på grupper på samme tid. Dette kalles påmeldingsperiode eller kampanjeperiode. Disse finner sted i August/September og Desember/Januar og varer 3-4 uker hver gang.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva betyr de forskjellige gruppekategoriene?

Fellesskapsgrupper: Dette er grupper hvor fellesskap står i sentrum. Det er her de fleste gruppene hører naturlig hjemme.

Interessegrupper: Her er det felles interesser som samler folk. Det kan for eksempel være trenings- og hobbygrupper. Men vel så viktig er tjenestegrupper, der brannen etter å hjelpe andre står sentralt.

Kurs: Dette kan være alfakurs, ekteskapskurs, kurs i barneoppdragelse, teologikurs og mye annet

Når starter gruppene?

Høstgrupper starter i begynnelsen av september og går til begynnelsen av desember.

Vårgruppene starter i midten av januar. Noen grupper varer frem til sommerferien, andre grupper varer kortere.

Hvor mange uker møtes gruppene?

Våre grupper møtes normalt i 12-20 uker. Enkelte grupper stopper tidligere og enkelte grupper møtes kun annenhver uke

Jeg er ikke medlem i Oslo Vineyard. Kan jeg allikevel være med?

Ja, alle er velkommen i smågruppene våre.

Er de med andre livssyn og trosbakgrunn velkommen i gruppene?

Ja, alle er invitert til å være med.

Kan jeg være med i mer enn én gruppe?

Ja, hvis du har tid og lyst til å følge flere grupper er du hjertelig velkommen til å melde deg på flere grupper.

Jeg må oppgi en epost-adresse når jeg melder meg på. Hva blir denne brukt til?

Email-adresser og telefonnummer vil kun bli brukt som kontaktinformasjon for smågruppelederen og utsendelse av viktig informasjon til smågruppenes deltakere. Dette kan for eksempel være beskjed om når påmeldingen til husgruppene åpner igjen når inneværende smågruppeperiode går mot slutten. Det vil ikke bli sendt reklame, nyhetsbrev og lignende. og man vil ikke bli innmeldt i mengheten.

Jeg er interessert i å lede en smågruppe. Hva gjør jeg?

Vi ser alltid etter mennesker som ønsker å lede andre. Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder Les mer om hvordan du kan bli smågruppeleder her..

 

Oppmuntre hverandre med Guds Ord

Vi undersøker Guds Ord for å oppdage flere av Guds løfter, hvem de gjelder for og hvordan anvende dem, til oppmuntring i hverdagen og under alle omstendigheter. Vi deler gjerne et enkelt måltid sammen. LEDER: Lynne K. Bolstad.

Read more

 

Wool of the Lamb

Velkommen til en kreativ gruppe der vi skal lage fargerike sitteunderlag av ull. Disse skal vi dele ut til tiggere og rusmisbrukere i Oslo sentrum lørdag 7.12.19. LEDER: Hilde-Lin Gunneng

Read more

Praktisk gudstjenesteforberedende gruppe

Vil du være med og gjøre gudstjeneste opplevelsen på søndagene ekstra god? Dette er en gruppe som finner det sosiale fellesskapet i bl.a praktisk arbeid på Vineyard, slik at gudstjenesteopplevelsen blir enda bedre. LEDER: Nils Olav Årdal. no@bugelmeyer.no

Read more

Bibel, Bønn og Burger King

Dette er en gruppe for de som ønsker å øve seg i det å be for mennesker / prate med mennesker på gata. Vi samles først på Burger King. LEDERE: Aslak Rønneseth og Heidi Strømsmo.

Read more

Kreativ gruppe

Fokus: Lytte til Gud og formidle de budskap vi mottar gjennom visuelle uttrykk. Bønn, utrustning, fellesskap. LEDERE: Sylvi Levåg og Lynne Bolstad.

Read more

 

Kurs: Under overflaten

«Det er umulig å bli åndelig moden, dersom du forblir emosjonelt umoden.» Denne høsten kan du delta på kurset Under overflaten i Oslo Vineyard. LEDERE: Tonje og Dag W. Haugeto Stang

Read more
Go top